1 single opname

van voorbereiding tot afmixen op radiokwaliteit

19+

jaar professionals gemotiveerd

109+

eigen gespeelde songs opgenomen

41+

keer aan diverse muziekprojecten gewerkt

Jouw muziek uitbrengen gaat verder dan alleen opnemen en afmixen

Jouw muziek is het waard om de juiste voorbereiding te krijgen. Precies die aandacht om het te laten slagen. Alle bladeren worden omgedraaid, zodat je muziek het maximale behaald, wat nu te behalen is. De voorbereidingen worden stapsgewijs en in begrijpelijke doelen uiteen gezet. Iedereen weet wat er van hem of haar verwacht kan en mag worden. Op een manier die voor vertrouwen en plezier zorgt. Met passie de maximale inzet steunt om de hitpotentie te vergroten. Je fans telkens weer jouw muziek willen afspelen. Jouw band live willen zien en meemaken. Je op social media dragen en willen helpen, zonder dat ze het teveel moeite vinden. Daar streef ik naar in mijn samenwerking met jouw muziek. Want dat wil jij toch ook bereiken?

Jouw creativiteit

Maximaal benut en aangevuld met tips en tricks

Focus op de juiste plaats

Kun jij je focussen op jouw gedeelte

Goed voorbereid

Je weet wat te verwachten zodra je de studio instapt

Binnen je budget

Je hebt maar 1 keer geld om uit te geven

Duidelijk stappenplan

Iedereen weet wat er verwacht wordt en wanneer

Social Media

Je krijgt tips & tricks om jouw fans  te entertainen

Dit ga ik met jouw muziekproject doen

De juiste voorbereiding

Niets is zo vervelend wanneer blijkt dat iets niet klopt in de muziek. Een verkeerde toon of timing die niet wil kloppen. Vooral als het pas in de dure studio wordt ontdekt. Het kost veel dure studio tijd om dat op te lossen en haalt een streep door je tijdsplanning. Mogelijk vervalt daardoor de mogelijkheid om alle muziek op te nemen. Of nog erger, het gaat van je afmix tijd en budget af. Frustraties nog maar even niet meegenomen in dit verhaal.
Door mijn werkmethode, voorkom je die dingen en weet je vooraf precies wat wel of niet werkt. En waar de meeste studio's vinden dat het jouw verantwoordelijkheid is, zien ze graag dat je extra studiotijd afneemt. Mijn werkmethode wil juist voorkomen dat die dingen gebeuren. Ik ben het 'extra paar oren' voordat je de studio in gaat.

Creativiteit blijft 

Jij hebt een idee over hoe je song zal gaan klinken. En dat is niet altijd volgens de standaard 'hit' werkwijze. Het is jouw ding. Jij gaat jouw visie met mij delen en samen de voor- en tegens doornemen. Op die manier zijn de optimale kansen op succes ingeschat en voorkom je teleurstellingen achteraf. Voorop staat dat jij de uiteindelijke beslissing neemt over wat er wordt opgenomen.  

No i in TEAM

Wanneer je alleen bent en alles inspeelt, hoef je met niemand te overleggen. Door met anderen muziek te maken, kun je hun sterke punten in je voordeel gebruiken. Ik zal met verschillende coach technieken helpen bij het ontwikkelen van jullie samenspel. Elke persoon beter maken in de band. En elk instrument een sterkere plaats geven in het nummer. Jarenlang heb ik in het bedrijfsleven mensen gecoacht om te zorgen dat ze op het juiste moment pieken in wat ze doen. Nu is het de beurt aan muzikanten. 

Alles wordt overzien

Doordat je je op jouw partij focust, verlies je vaak het overzicht op het geheel. Als bijvoorbeeld de gitaar zo hard staat in een repetitie, of door de positie van waar je staat, worden sommige instrumenten weggedrukt in het geheel. Je hoort dan hun aandeel in je nummer niet voldoende en kom je er niet altijd achter of alles klopt. De partijen horen elkaar aan te vullen in de bedoeling van de muziek. Dat brengt jouw emotie over. Mijn werkmethode helpt in het overzien van alle gespeelde partijen. Als resultaat krijg je een 'DIK' afgemixt nummer van radiokwaliteit

Om je een idee te geven

hoe een radiokwaliteit mix van mij klinkt

Wat zegt een andere professional over mijn mix?

Warren Huart
Multi Platinum Award winning Producer

arrow_drop_up arrow_drop_down